Després de la primera setmana inaugural del festival, us recordem que el festival FLUX continua FINS AL 10 DE GENER a l’ARTS SANTA MONICA.

  FLUX15_postal-1

Aquesta es la desena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors vinculats a la ciutat de Barcelona que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).

L’objectiu del festival en aquesta novena edició és continuar oferint una sèrie de sessions dedicades als autors de vídeo vinculats a la ciutat de Barcelona, que treballen en tot allò que es pot anomenar vídeo de creació.

FLUX centra el protagonisme en els autors de vídeo i ofereix un espai perquè puguin donar a conèixer la seva feina. És per això que es planteja en sessions monogràfiques, amb la finalitat de mostrar una selecció representativa de l’evolució de l’obra de cada autor. D’aquesta manera es pretén obtenir una bona visió de conjunt, cosa difícil d’aconseguir en festivals i mostres col·lectives, que compleixen una missió divulgativa, però que només permeten un coneixement fragmentat, parcial i generalment descontextualitzat de l’obra.

Aquesta potenciació del coneixement dels autors s’intenta portar a terme de diferents maneres, entre altres, promovent la producció videogràfica i la documentació sobre els autors.

FLUX 2015 festival de vídeo d’autor. Edició especial X aniversari from FLUX festival on Vimeo.

 

FINS AL 10 DE GENER podeu gaudir de les següents videoinstal·lacions permanents:

La videoinstal·lació silenciosa FLUX MUT, amb l’obra de JULIÁN ÁLVAREZ “La película más cinematográfica” (Espai Balcó).05 Francesca Llopis - Gon-ng

 

 

 

 

La videoinstal·lació col·lectiva FLUX VIDEOCAPSA, on s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrada per vídeos dels autors MIGUEL ANDRÉS, ARTURO BASTÓN, ANGIE BONINO, LALO GARCÍA & RAIMON LORDA, KIKOL GRAU, FÉLIX PÉREZ-HITA, RROSE PRESENT, PÍA SOMMER, SRA. AUDIOVISUAL i MORROSKO VILA-SAN-JUAN (Espai Balcó).

07 Jordi Teixidó_COLUMNA UMNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les videoinstal·lacions de FRANCESCA LLOPIS: “Gon-ng”, ALBERT MERINO: “El gran arsènic”, i JORDI TEIXIDÓ: “Columna Umna” (Claustre).

I també el passi en loop dels AUTORETRATS creats pels 34 autors centrals del festival des del 2005 fins al 2015 (Claustre).

 

FLUX 2015 autoretrats from FLUX festival on Vimeo.

 

AGENDES: dimarts 22 de desembre 2015 a diumenge 10 de gener 2016

(en horari d’obertura del centre)

VIDEOINSTAL·LACIONS X ANIVERSARI

AUTORETRATS X ANIVERSARI 2005-2015

FLUX VIDEOCAPSA videoinstal·lació col·lectiva

FLUX MUT videoinstal·lació

DOCUMENTAL X ANIVERSARI

08 Cris Blanco - ciencia_ ficción

 

Arts Santa Mònica (Espai Balcó, Claustre i Sala d’Actes)

La Rambla, 7. 08002 Barcelona

www.artssantamonica.cat

 

Entrada gratuïta a tots els actes, aforament limitat.