NdP del Festival Eufònic

f7bfccb4-834d-407e-9d53-b9411e7e2749

Això és tot el que ens espera a Eufònic 2015 a Sant Carles de la Ràpita del 3 al 6 de setembre: inaugurem dijous dia 3 amb el concert-espectacle deMontgomery + Compañía de Danza Teresa Navarrete a la platja de La Ràpita. A mitja tarda presentació de «Nautilus» (premi Puig Porret 2014) deXavi Lloses a l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta.

En l’apartat d’actuacions, noms destacats de l’electrònica com beGun,InnerCut, Combray (amb visuals d’Alba G. Corral), Edu Comelles (en format banda), i propostes insospitades com les de Hidrogenesse, Tiger Menja Zebra, Maria Rodés i Salfumán. Tancant les dues nits, sessions de Pedro Vian i un mestre indiscutible com Zero DJ. En horari de vermut, el pop infecciós d’Amatria i els emergents Orange Broek. La tradicional cloenda al Xiringuito de la Costa ens portarà la bogeria 8-bit de Meneo.

Pel Mercat Vell de La Ràpita, nou espai dedicat als sons més experimentals, passaran artistes com LCC, Rubén Patiño (resident Eufònic 2015), les performers Tonje Alice Madsen & Camilla Vatne Barratt-Due (residentsEufònic 2015), el ballarí Sergi Fäustino i Joan Martí-Frasquier.

 

unnamed

A Eufònic 2015 tambié hi haura experiències sonores immersives en el paisatge com l’excursió a La Foradada que proposa Vicent Matamoros o la que portaran a terme els investigadors digitals MobilityLab a MónNatura Delta amb el hackeig del telescopi del parc natural. També nous llenguatges creatius a partir de la investigació tecnològica amb el treball de l’artista canadenc audiovisual Diagraf amb les ulleres Moverio EPSON i la instal·lació lumínica interactiva de Col·lec al Soterrani de Les Escoles.

I durant els dies del festival no us oblideu de visitar les instal·lacions dePlaymodes al Castell de Miravet, «Trenes y pájaros, pájaros y trenes» de Jan Mech a Ulldecona, l’exposició col·lectiva #digitallandscapes a Lo Pati d’Amposta i «Últim esforç rural II» de Bosch & Simons al Museu de la Mar de La Ràpita.

A més: activitats familiars, Campus #Eufònic2015 amb tallers, cursos i xerrades amb artistes com beGun, Alfredo Costa Monteiro, Lluïsa Espigolé, Casper Eletronics, Jan Mech i Zoraida Roselló, entre d’altres.

Totes les activitats són gratuïtes excepte els concerts de l’Església Nova, la musclada musical de cloenda i el Campus d’Aprenentage. Les instal.lacions en espais museístics com el Castell de Miravet estan sotmeses a la seva política de pagament.

http://www.eufonic.net/